Cookie- og privatlivspolitik

Awan Nordic

Tak fordi du besøger os.
Nedenstående belyser vores politik, og hvilke oplysninger vi samler på samt hvorfor

Vi tager beskyttelsen af dine personoplysninger alvorligt, og overholder i den forbindelse al databeskyttelseslovgivning.
Databeskyttelsesreglerne kræver, at vi alene behandler de personoplysninger, som er tilstrækkelige, relevante og begrænset til, hvad der er nødvendigt i relation til at forfølge formålene med behandlingen. Vi må derfor kun indsamle og opbevare de personoplysninger om dig og andre fysiske personer, som er nødvendige for håndteringen af din specifikke henvendelse

Vi anbefaler derfor, at du kun sender de oplysninger, som er strengt nødvendige for, at vi kan behandle din henvendelse. Det er i almindelighed ikke nødvendigt at sende følsomme personoplysninger om dig selv eller andre personer, såsom: oplysning om en konkret sygdom, allergi, skavank mv.

Sådanne helbredsrelaterede oplysninger er følsomme personoplysninger, og denne slags oplysninger er i de fleste tilfælde unødvendige for, at vi kan behandle din henvendelse. I visse tilfælde kan det dog være nødvendigt, at vi får besked om, at en person har en skavank eller er allergisk for bestemte fødevarer.
I disse situationer henstiller vi til, at du ikke sender navn eller andre oplysninger, som kan identificere den/de person/er, som det drejer sig som, da det ikke er nødvendigt for os at vide. Tilsvarende henstiller vi til, at du ikke afgiver dit eller andres cpr-numre, idet dette heller ikke er nødvendigt for os. 

Hvis du undtagelsesvist skulle mene, at det er nødvendigt for os at kende identiteten på personen/personerne (f.eks. for at vide, præcis hvem der lider af en særlig allergi), henstiller vi til, at du kontakter os via telefon, før du afsender nogen følsomme personoplysninger.

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. 

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til [ info@awannordic.com ]
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til 
Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

[ Awan Nordic ApS ]
[ Kirkebjerg Alle 88 ]
[ DK-2665 Brøndbyøster ]
Telefon: [ 42 32 37 97 ]
Email: [ info@awannordic.com ]

Translate »
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0