Om os

Hvem er vi? 

Awan Nordic blev etableret i år 2018 og er bestående af et lille, men fleksibelt team som opererer med engrossalg på det danske konfekturemarkedet. 
Vi har siden vores opstart bl.a. beskæftiget os med import/eksport af: slik, chokolade, chips/snacks og læskedrikke mv. til diverse virksomheder på Sjælland.

Awan Nordic distribuerer alt fra verdenskendte brands til privatlabels, som skaber mersalg i din butik. Vores portefølje er skræddersyet i fællesskab med vores leverandører, så vi kan tilbyde dig et simpelt, bredt og ikke mindst dybt sortiment. Det opdateres løbende således at dine behov er tilpasset dig og din virksomhed, hvad angår kategorier, sæsoner og prisklasser. Dette omtaler vores karakteristika på B2B-markedet, hvoraf vores navn også stammer fra.

Derudover bestræber vi opretholdelse, udvikling og forberederinger i form af messer og kurser i fællesskab med vores leverandører. Alle hos Awan Nordic er specialiseret med flere års erfaring på forskellige områder. Det betyder derfor at vi glædeligt tager i mod dig og at din henvendelse vil blive behandlet professionelt – uanset omfang.

Følg os på de sociale medier og bliv en del af vores rejse!

Awan Nordic

Vi er branchens konfekture grossist som tilbyder et bredt sortiment af konfekture, chokolade, chips/snacks, læskedrikke mv. bestående af hundredevis varenumre.

For at handle hos os, kræves der log ind, kontakt os på info@awannordic.com eller læs mere om os her.

Mission

At etablere lange samarbejdsrelationer og være det seriøse modstykke til andre konkurrenter indenfor innovation, kvalitet og priser.

Vision

At være dit foretrukne valg indenfor surt, sødt og salt – slik, chokolade og chips.

Værdier

Vi har høje etiske standarder overfor vores leverandører og  indkøber ansvar- og kvalitetsrigt, for at fremme den bedst mulige oplevelse blandt vores kunder.

Translate »
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0