Salgs- og leveringsbetingelser

Awan Nordic

Tak fordi du besøger os.
Nedenstående belyser vores betingelser og hvordan vi handler

Introduktion
Når du handler med os gælder nedenstående betingelser.
Disse fastlægger de nærmere vilkår for Awan Nordic Aps’ levering af ydelser til sine kunder og indgår som en integreret del, uafhængigt af ordre online eller ved fysisk besøg – med mindre andet er skriftlig aftalt.
Vi tager forbehold for evt. taste- og trykfejl samt eksterne faktorer der kan påvirke vores betingelser – udarbejdet i overensstemmelse med dansk lovgivning.

Forpligtelser
Forbruger er ved accept af disse betingelser bindene som ordreafgiver, hvorefter ordren gennemgås af Awan Nordic, som ved fremsendelse af faktura afgiver en bindende ordreaccept. Awan er dermed forpligtet til at levere den aftalte ydelse jvf. punkt om levering.

Ordreafgiver er forpligtet til at levere oplysninger og dokumentation i det omfang det er relevant for ordrens udførelse. Awan Nordic definerer, hvad der er relevant for opgavens udførelse.

Betaling
Awan Nordic modtager kun onlinebetaling på netbank. Alle priser er i DKK. Danske kroner eksl. moms inkl. afgift

Levering
Vi levere selv produktet med egne biler, hvis dette er på Sjælland. I den forstand står Awan indenfor en sikker og hurtig levering.
Ved levering udenfor Sjælland kontaktes du for yderligere info, da vi her skal fragte med eksterne afhængigt af placering.
Der tages forbehold for tilstrækkelige oplysninger, force majeure, sygdom samt andre faktorer der kan hindre leveringstiden.

Afhentning
Afhentning er ikke muligt, idet at vi som virksomhed selv leverer ordren sammenholdt med følge- og fakturaseddel, som dokumentation på at handlen har fundet sted.

Reklamationsret
Vi forventer at der straks rettes henvendelse, hvis et af vores produkter ikke lever op til forventninger. Dette skal ske inden ordreaccept fra Awan Nordic. Henvendelser som forekommer herefter dækkes ikke, da ordren forsat kan udføres. I denne forstand gælder reklamationen ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet. Nærmere specificeret i fødevaresikkerheden.

Fortrydelsesret og varens stand
Perioden regnes fra ordreafgivelsen til ordrebekræftelsen. Solgte varer tages som udgangspunkt ikke retur. Dette betyder at en ordre forsat kan annulleres efter bestilling såfremt Awan Nordic endnu ikke har påbegyndt processen, som nævnt under forrige punkt. En ordre efterfølgende kan ikke annulleres og ordreafgiver hæfter således for købet. Annullering af ordre skal meddeles skriftligt på mail med tydelig angivelse af årsag og formål.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende bank oplysninger, så det aftale beløb kan overføres.

Klage
Har du en klage over et eller flere produkter, som er købt hos os kan der rettes henvendelse til nedenstående.
Vi anbefaler dog at læse vores salgs- og leveringsbetingelser samt fødevaresikkerhed igennem, før der rettes henvendelse.

Dansk forbruger:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Udenlandsk forbruger:
Link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Translate »
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0