FAQS

 

Awan Nordic

Tak fordi du besøger os.
Nedenstående belyser vores oftest stillede spørgsmål om ydelser

AWAN NORDIC

Vi tilbyder fordelagtige priser, som skaber mersalg for din virksomhed. Vores sælgere besøger gerne dig med vores salgskataloger, så i sammen kan skræddersy din bestilling efter behov.

SORTIMENT

Vi har fokus på allergener med et bredt og dybdegående sortiment indenfor flere kategorier. Vi tilbyder alt fra børneslik, chokolade & chips til læskedrikke, protein & konfekture produkter.  

BETALING

Vi udsteder din faktura på mail i forbindelse med din ordrebestilling, hvis dette er oplyst samt vil du også modtage den fysisk i forbindelse med din levering. Vi afstemmer altid din følgeseddel sammenholdt med faktura, når vi besøger dig, så er vi sikre på at alting stemmer overens.

Betalingsbetingelser er oplyst nederst på din faktura og bedes anføres ved betaling. Alle beløb er i DKK. Danske kroner inkl. afgift og ex. moms.

LEVERING

Det er med stor glæde at vi kan opfylde dine behov som leverandør. 
Vi har en professionel tilgang til ethvert salg – uanset omfang. Det betyder at du er med i købsprocessen fra start til slut. Ved bestilling får du nyttig info og viden omkring din levering. Når du modtager din faktura på mail – så ved du at vi er på vej!

Fri fragt på ALLE leveringer indenfor region storkøbenhavn.
Ved bestilling udenfor Sjælland, vil du blive kontakter for yderligere.

GLEMT VARE TIL MIN BESTILLING

Det er kun muligt at tilføje varer til en eksisterende ordre, såfremt din ordre/faktura endnu ikke er modtaget. Hvis dette ikke er tilfældet, så bedes du foretage en ny bestilling på den glemte varer. I visse tilfælde oplever du måske at vi har glemt en af dine produkter, som du har bestilt. I disse tilfælde kan du være ganske rolig, vi har styr på din bestilling og sender produktet igen lige så snart det er hjemme på vores lager. Du bliver således ej heller opkrævet i første omgang.

DEFEKT VARE

Vi samarbejder med de bedste leverandører i Norden og resten af Europa for at opnå de bedst mulige produkter.
Hvis din vare er defekt, så ret straks henvendelse, såfremt varen er i fuld emballage, tager vi varen med retur og kvittere med en ny og- eller penge retur. 

Translate »
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0